Estrada

JELENA I MLADEN OBJAVILI PRVU SLIKU KĆERKICE: Dali joj prelijepo ime i uputili emotivne riječi

Voditeljica i bivša zadrugarka Jelena Pešić prije nedjelju dana na svijet je donijela djevojčicu, kojoj su ona i njen suprug Mladen Vuletić dali ime Mila.

Jelena Pešić i Mladen Vuletić - Republika.rs

Jelena je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju malene princezu, koju novopečena mama drži za ručicu. Voditeljica je ovim potezom uspjela da razniježi čitavu javnost.

“Od tebe smo naučili da budemo jaki i da se borimo. Ti si najvoljenije i najhrabrije biće. Znaj da si došla na ovaj svijet iz velike ljubavi. Hvala ti što si baš ti naša. Mila Vuletić”, napisala je Jelena na Instagramu

Podsjetimo, Pešićka je otkrila da se porodila prijevremeno, i to u osmom mjesecu trudnoće, ali da su ona i beba dobro.

– Beba je rođena ranije, ali je dobro, hvala Bogu, mrvica mala, ali slobodno mogu reći da je već nemirna (smeh). Ne znamo još na koga liči, jedan dan na mene, drugi dan na Mladena – rekla je Jelena.

Jelena i beba – Instagram


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh