Estrada

Fotografijom iz kreveta i bez šminke Jennifer Lopez pokazala vjenčani prsten

Objavom fotografije iz kreveta Jennifer Lopez je pokazala svoj novi vjenčani prsten nakon što se udala za Bena Afflecka na ležernoj ceremoniji u Las Vegasu.

Jennifer Lopez - instagram

Jedan dan nakon što se vjenčala s Affleckom na kasnonoćnoj ceremoniji u subotu, Lopez je potvrdila vijest na Instagramu fotografijom iz kreveta.

Uz blagi osmijeh i pozirajući potpuno bez šminke pokazala je svoju vjenčanu burmu.

U opisu fotografije napisala je “Sadie!” pozivajući se na pjesmu “Sadie, Sadie” čiji tekst govori “Ja sam Sadie, Sadie, udata dama” uz hashtag “znam da znate” i poruku za sve da u biltenu On The Jlo mogu pronaći sve detalje.

U biltenu za svoje fanove, Lopez je detaljno opisala njihovo intimno vjenčanje, koje je nazvala “najboljom noći ikada”.

“Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva…. Sinoć smo odletjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, i svi su putovali na isto putovanje do prijestolnice venčanja svijeta”, napisala je.

Glumica i pjevačica je za ovu priliku nosila dvije vjenčanice – jednu libanskog dizajnera Zuhaira Murada, dok je druga bila sačuvana iz jednog od filmova u kojem je glumila.

Također, otkriveno je kako je Lopez podnijela zahtjev za promjenu prezimena kako bi odgovaralo njenom suprugu Benu Afflecku. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh