Estrada

Karleušu napali zbog majice, ona poručila: “Primitivcima treba provjera vida”

“Najbolje je i gaće skini”, “Njene su grudi veće”, “Meni se ovo sviđa”, “Sram da te bude”, “Baš ga pretjera sad”, “Bomba”, redao se niz komentara

Jelena Karleuša - novi

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša izazvala je veliku lavinu komentara nakon sinoćnjeg nastupa. Naime, ona je pozirala u majici na kojoj je print ženskih grudi. Potom je izazvana lavina komentara da li je zaista gola ili je to ipak majica. prneosi “Avaz“.

Karleuša se tim povodom oglasila na Instagramu.

– Mislim da primitivcima pored edukacije o tome ko je Gaultier treba i provjera vida kada ne vide da na sebi imam majicu i da sam potpuno obučena. Ove grudi su print seljaci, a i da nije print, vjerujem da je iz vaše pećine u kojoj glođete koske leševe prizor ženskih grudi šokantan. Meni nije – napisala je ona na story-u.

Ispod objave uslijedio je niz komentara kako pozitivnih tako i negativnih.

“Najbolje je i gaće skini”, “Njene su grudi veće”, “Meni se ovo sviđa”, “Sram da te bude”, “Baš ga pretjera sad”, “Bomba”, redao se niz komentara.

Na fotografiji Karleuša je dobila više od 67 hiljada lajkova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh