Estrada

Skinula se na plaži, potpuno prirodna: OVAKO TEA TAIROVIĆ IZGLEDA BEZ ŠMINKE

Tea Tairović važi za jednu od najtraženijih pjevačica koja na nastupima svojom energijom i izazovnim stajlingom atmosferu dovodi do usijanja.

Tea Tairović

Atraktivni izgled, snažna energija i provokativne odjevne kombinacije koje nekada otkrivaju i previše su nešto po čemu je pjevačica Tea Tairović svima dobro poznata.

Kada Tea zavrcka, nekada malo “sijevnu” i gaćice, muškarcima “padaju vilice”, a njene pjesme sa novog albuma publika već uveliko pjeva sa njom u glas. Tea je sada napravila pravu pometnju i na mrežama.

Ona je pozirala u bikiniju koji je otkrio sve njene zanosne obline, a na licu nije imala trunku šminke! Teini fanovi su oduševljeni njenim prirodnim izgledom te je za samo sat vremena prikupila više od 15.000 lajkova i brojne komentare u kojima su joj poručili da je prelijepa, prenosi express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh