Estrada

Poslušajte Džejlino izvođenje pjesme na sestrinom vjenčanju: “Isplakala se kao da su moji svatovi”

Početkom jula, poznata bh. influenserica Lejla Ramović udala se za svog izabranika Dinu Joldića.

Lejla Ramovi- Radiosarajevo

Sudeći prema snimcima, vjenčanje je bilo zaista čarobno, uz prisustvo porodice i prijatelja.

Poseban utisak ostavila je izvedba njene sestre Džejle, koja je otpjevala pjesmu ‘Sve u meni se budi’ Damira Kedže i Zsa Zsa.

Iako su to večer brojne zvanice podijelile kratko izvođenje ove pjesme, sada je Lejla objavila snimak na YouTubu te se može poslušati i pogledati kako je izgledalo cijelo vjenčanje u Mostaru.

“Isplakala se ja kao da su moji svatovi”, “Ja odavno nisam vidjela veselijeg i raspoloženijeg mladoženju”, “13:24 nešto sto ju je uvijek izdvajalo od ostalih je ova emocija, Džejla savršena si kao i uvijek” – glasili su samo neki od komentara.

Nakon Lejle, uskoro bi se trebala vjenčati i Šejla Ramović sa zaručnikom Edinom.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh