Estrada

Sara Jo se oglasila nakon pucnjave koja se dogodila u Oslu gdje je nastupala

Pjevačica ne može da dođe sebi

Pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, nastupala je na Oslo Prajdu gdje su jutros dvije osobe tokom napada izgubile život, a više ih je povrijeđeno.

Ona se ovim povodom odmah oglasila i prokomentarisala užasnu situaciju koja se dogodila jutros u Oslu.

Vijest nas je potpuno ostavila zatečene. Samo dan ranije smo prisustvovali događaju i ne bismo nikad pomislili da bi tako nešto moglo da se desi. Malo je reći da smo moji saradnici i ja potreseni. Strašna i surova je činjenica da ovakvi događaji podsjećaju neke ljude koliko je važno biti glasan kada su u pitanju ljudska prava i borba protiv nasilja. Duboko se saosećamo sa porodicama žrtava – glasi izjava Sare Jo za Telegraf.rs.

Pucnjava u Oslu, rano jutros, u kojoj su dvije osobe ubijene, a više njih povrijeđeno, se istražuje kao krivično djelo terorizma, saopštio je portparol gradske policije za medije.
Dvije osobe su ubijene, a 14 je ranjeno u pucnjavi u noćnom klubu i obližnjim ulicama u Oslu, glavnom gradu Norveške, saopštila je policija.

Kako je navedeno, jutros u 01:19 sati policija je dobila više dojava o pucnjavi u centru grada, a po dolasku na lice mjesta napadač je brzo savladan.

Potvrđeno je da su dvije osobe mrtve – navela je policija u Oslu u objavi na Tviteru.

Oko 14 osoba je prebačeno u bolnicu, od kojih je nekoliko zadobilo teške povrede, saopštila je policija.
Mjesto zločina se protezalo na više lokacija ,od kluba “London pab” preko još jednog kluba u blizini, kao i okolnih uličica, a u jednoj od njih je ubica ubrzo uhapšen, samo nekoliko minuta nakon otvaranja vatre, rekao je zvaničnik policije Tor Barstad za novine Aftenposten.

London Pub je popularan gej bar i noćni klub u centru Osla.

Vidio sam muškarca s torbom u ruci. Izvukao je pištolj i počeo da puca – saopštio je novinar Olav Reneberg, koji je svedok pucnjave u glavnom gradu Norveške, gdje je bila planirana gej parada za subotu, navodi Rojters.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh