Estrada

DANAS IZVODE IZ ZADRUGE TRUDNU VIKI! Produkcija mora da reaguje, kucno je čas – pala najteža ODLUKA

Nije joj lako!

Darko Tanasijević ušao je noćas na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedna od njegovih sagovornica je bila Viktorija Mitrović. Trudna zadrugarka je saopštila je voditelju da produkcija mora da je izvede sa imanja kako bi posetila ginekologa.

– Ako sumiramo sve što se desilo, ovo je najteža nedelja za tebe? – pitao je Darko

– Pa jeste, mislim da će biti od sutra. Sve sam stavila po strani, a nešto sam i zaboravila – rekla je Viki.

– Zatrudnela si sa Markom Osmakčićem, koji je izašao iz rijalitija pod okolnostima koje su monstruozni. Kakvu si odluku donela što se tiče deteta koje nosiš? – pitao je Darko

– Donela sam odluku da ću sutra ići da abortiram. Ne želim jednostavno da imam bilo kakvu povezanost sa njim i smatram da povezanost ne bi bila na neki ljudski način. Mislim da moje dete, baba i deda nisu krivi za to što sam se ja sama uplela. Od kad sam ja to čvrsto odlučila, već sam počela da osećam krivicu. Više nije bilo hoću-neću, na kraju će biti tako – rekla je Viki.

– Koliko je bilo teško doneti tu odluku? – pitao je Darko

– Bilo mi je teško da se borim sa tom odlukom od kad sam saznala koliko nedelja je u pitanju. Bilo mi je teško i dok je Marko bio tu. Ja sam njemu predlagala da možemo to da rešimo, kroz par dana i javno i to, ako misli da bih ga prevarila. Uvek bih to rekla ako neko ne želi, a da nema ucena i pretnji. Da li su tu pare u pitanju, nasledstvo, ne želi da ima dete sa ovakvom osobom? Znam da mu majka nije bila ništa lošija od mene u tom nekom mladalačkom životu. Za mene nije najbolje, ali kad sve uzmem u obzir, kada sve sumiram, mislim da je to najbolje…Kad je Marko to rekao za Mateu L., da li je hteo da me zastraši, pa je čuo da se to nekome desilo. Ja sam ga slušala, ali moj mozak nije konstatovao ono za Hitlera. Rekao mi je da tumačim sama. Skontala sam da sigurno nije doneo novac devojci, nego da je nešto loše. Probudila sam ga sutradan, kad sam se vratila, nisam ga zatekla u kući. Za mene su svi isti – rekla je Viki.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh