Estrada

“ZAVRŠIT ĆEŠ KAO MATEA” VIKI U STRAHU OD PORODICE OSMAKČIĆ: Otkrila 3 scenarija koja su se desila nesretnoj djevojci (VIDEO)

Unajnovijem izdanju emisije “Premijera Vikend Specijal”, novinar ružičaste televizije je u svojoj emisiji “1800 sekundi sa Nemanjom Vujičićem” ugostio trudnu Viktoriju Viki Mitrović koja je otvorila dušu o svojoj emotivnoj vezi sa Markom Osmakčićem ali i m-onstruoznim djelom njegovog oca Franja Osmakčića koji je svesno lažirao svoju smrt kako bi izvadio svoga sina iz najgledanijeg rijalitija u regionu “Zadruga”.

Marko Osmakčić je tokom burne rasprave sa Viktorijom koja se povela zbog neželjene trudnoće sa njegove strane javno rekao da je njegov otac jači od Hitlera i da će uraditi sve da se ta trudnoća prekine kao što je to već uradio njegovoj bivšoj djevojci Mateji L. Ova izjava je podigla cijeli region na noge, a sada je i Viki progovorila na ovu temu.

WTO Reaches Global Trade Deal Amid Geopolitical Tensions
Tu se desilo neko ubi-stvo ili je platio da neko ud-ari djevojku autom ili je pr-ebili. Sigurno joj nije stavio pare u kovertu da ima za porođaj. Ja kada sam ga pitala šta su uradili njoj. On je rekao da sama protumačim i da ću proći isto. Ja se njega ne plašim samo sam mu to rekla.

On jako mrzi žene, zatvren prostor ispolji agre-siju u njemu. U jednom trenutku sam bila jako zaljubljena u njega. Uvijek sam nalazila opravdanje za njega, ali sada mislim da sam pravdala nešto što nikako nije mogla – rekla je ona.

Da li se kaješ zbog odnosa sa njim? – pitao je Nemanja.

Ne mogu da kažem da se kajem. Kada sam bila poslejdnji put kod tebe bila sam na ivici da raskinem, on je plakao i molio da se pomirimo, pa smo poslije toga se više vezali. Ima tu dosta grešaka, ne mogu da kažem da se kajem jer imam emociju i dalje. Koliko god je mon–struozan, više ne mogu da ga gledam poslie ovoga. S obzirom na riječi koje je spominjao, Mateja L., rekao je da je njegov otac opasniji nego Hitler. Mislila sam u tom trenutku da čovjek samo nije normalan. Ne mogu više da nađem opravdanje za njega, iz njega izbija negativa, a ja to nisam vidjela. Mnoge stvari mi nisu jasne – priznala je ona.

Da li se plašiš za život sebe i svojih najbližih – pitao je Nemanja.

Ne želim da dovodim sebe i svoje dijete u neku situaciju, ako su na ovaj način uradili ovo, sigurno imaju način za moju bebu. Ja sam sve bliže tome da abor-tiram. Ne bih željela da on bude otac mog deteta, ali mislim da svako živo biće ima pravo da živi, nisam neko ko treba da odlučuje o tom životu – rekla je zadrugarka.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh