Estrada

ZAKAZAN TERMIN – VIKI ZA MANJE OD 4 SATA ODLAZI U OVU BOLNICU: Poznati detalji, OBRATILA SE MARKU

Viktorija Mitrović danima je glavna tema u “Zadruzi”, budući da je prije nedjelju dana radila test na trudnoću, a potom je i radila analize krvi kod ljekara, kojima je utvrđeno da postoji rana trudnoća.

U tih nedelju dana izdešavalo se sve što se može zamisliti, a Viktorija je i dalje na životnoj klackalici, budući da ne može da prelomi i donese odluku o djetetu.

Ona je prije pet dana ostala potpuno sama u rijalitiju, a ušla je već u osmu nedelju trudnoće. Njen partner i otac djeteta, Marko Osmakčić je izašao iz Zadruge u četvrtak, budući da je njegova porodica javila produkciji da mu je otac Franjo premi-nuo. Ipak, Franjo Osmakčić, koji je juče trebalo da bude sah-ranjen u rodnom selu, nije zaista premi-nuo, a porodica Osmakčić je uradila ovu bizarnu stvar u cilju da Marko što prije napusti rijaliti i kako bi Viki ab…jtirala.

Mitrovićeva je sinoć saznala za ovaj gnusni postupak, a nakon što je prvo briznula u plač od šoka i nevjerice, odlučila je da se javno obrati svom nekadašnjem dečku i njegovoj porodici.

Viki je u obraćanju otkrila da je za današnji dan zakazala kire–tažu, ali se u obraćanju nekoliko puta predomislila, pa i dalje nije sigurno da li će abo—rtirati ili zadržati dijete.

– Ja sam kiret–ažu zakazala za sutra (danas) u 14 časova u jednoj bolnici u Beogradu – rekla je između ostalog Viki, a cijelo izlaganje poslušajte na snimku ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh