Estrada

NOVI DOKAZ! POGLEDAJTE JOŠ JEDAN SNIMAK STEFANA I MARIJANE: Evo šta su uradili dok niko ne gleda

Rasplet!

Od jutros gore društvene mreže – mnogobrojni fanovi “Zadruge” tvrde da je Stefan Karić prevario djevojku Jovanu Ljubisavljević s Marijanom Zonjić, sa kojom je izvjesno vrijeme proveo sam u ekonomskom dvorištu, daleko od očiju drugih zadrugara. Marijana je potom tražila vlažne maramice, a zatim otišla u toalet, što je dodatno podgrijalo sumnje da je sa Karićem bila intimna.

Poslije snimka, koji se uveliko detaljno analizira od strane fanova na zvaničnom Jutjub kanalu “Zadruge”, pojavio se novi video Marijane i Stefana! Nakon što su proveli vreme zajedno u ekonomskom dvorištu, poslije izvjesnog vremena našli su se u spavaćoj sobi.

Ispričali su se, a potom pred svim zadrugarima, koji su već uveliko spavali, strastveno zagrlili, što su zabilježile kamere.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh