Estrada

MILJANA IMA POLUSESTRU? Zbog ovoga nije smjela da se oglasi ranije – Otkrila ISTINU o odnosu sa Kulićima?!

Ovo sve menja…

Javnosti je poznato da Miljana Kulić ima dve mlađe rođene sestre, Tijanu i Anu Kulić. Ono što je nepoznato jeste to da Miljana ima i polusestru koja se tek sada oglasila.

Naime, na društvenoj mreži TikTok snimak izvesne Gorane postao je viralan u kom ona priznaje da je Miljanina polusestra, ali da se sve vreme stidela svog porekla, te da je pokušala da to prikrije.

– Miljana Kulić je moja polusestra, ali se ja stidim nje. Uglavnom sam htela da izbegnem situaciju da me povezuju sa njom, ali ne mogu da izbegnem, nažalost – rekla je Gorana.

Mnogi su mišljenja da se Gorana samo našalila sa pratiocima, budući da ona pomenutu platformu koristi radi zabavljanja svojih pratilaca, pa neki nisu ni shvatili ovu izjavu kao ozbiljnu.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

@kristenhanby123

craziest brother and sister ever ?

♬ original sound – Kristenhanby


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh