Estrada

POMIRENJE SA BIVŠOM: Janjuš je PRVI kontaktirao, ona POTVRDILA – Istina je, pomirili smo se!

Pjevačica i bivša zadrugarka Sandra Čaprić po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 5″ posvađala se sa diskvalifikovanim zadrugarom Markom Janjuševićem Janjušem i to zato što je procurio snimak na kom se provodi u jednom klubu sa bivšom djevojkom Majom Marinković.

Međutim, izgleda da se prošle noći sve preokrenulo, pa kako piše “Republika.rs” Sandra i Janjuš su obnovili prijateljstvo i zakopali ratne sjekire. Naime, pojavila se fotografija Sandre i Janjuša iz noćnog života, a izvor koji je poslao fotografiju otkrio je šta se sve desilo prošle noći.

– Janjuš je došao sam, a onda su u nekom trenutku prije ponoći došli Sandra i Bane i sjeli sa njim. Dugo su pričali, pričali, baš su bili ozbiljni, a onda su u jednom trenutku počeli da se smiju, pa mi je jasno da su zakopali ratne sjekire, odnosno da su se pomirili. Pominjali su i Maju, ali što se kaže, ispade da je Sandra ipak original, a da je Maja njen falsifikat, ono što su i pričali u rijalitiju. Bili su neko vrijeme zajedno, nisam viio da su bili sad nešto pretjerano prisni Sandra i Janjuš, standardno druženje, e sad da li će doći do nečega, ne znam. Posle tipa sat vremena Bane i Sandra su otišli, a Janjuš je ostao tu sa društvom nekim – govori izvor za Republika.rs.

Sandra Čaprić je potvrdila ove navode:

– Istina je, pomirili smo se, on je pozvao Đokića, da bi stupio u kontakt sa mnom, Bane i ja smo otišli da se vidimo sa njim, popričali smo o svemu što se desilo, stavili smo tačku na svađu i sve šta se desilo. Jedna je Sandra, original, druge su falsifikat – poručila je Sandra za Republika.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh