Estrada

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ODGOVORILA DEJANU DRAGOJEVIĆU: Evo šta je rekla

Nikolićevoj je zasmetalo to što Dejan nije skidao pogled sa pjevačice!

lepaisrecna

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović napravili su spektakl na sinoćnjoj žurki. Oni su zajedno sa DJ Nebom bili zaduženi za dobar provod, a takmičari pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu bili su oduševljeni. Neki od njih više od svojih cimera. Naime, Dejan Dragojević je bacio oko na Aleksandru, kojoj je poslao pozdrave preko jednog od članova benda, piše Novi.

Stupili smo u kontakt sa Aleksandrom, koja nam je na početku otkrila kako se provela sinoć.

-Odlično sam se provela, zaista je bila fenomenalna žurka – priznala je pjevačica.

Talentovanu pjevačicu smo upitali i da li je dobila Dragojevićev pozdrav.

-Ha-ha-ha, nisam to čula – rekla je ona.

Aleksandru smo upitali i šta misli o tome što je Aleksandra Nikolić, trenutno Dejanova bivša dejvojka, ljubomorisala kada je vidjela da on nije skidao pogled sa nje. Nikolićeva se žalila kod Anđele Đuričić i ispričala ovo.

-Što se Dejana tiče, bio je baš razigran i veseo. Nisam vidjela da je ljubomorisalaa zbog mene, on je igrao sve vrijeme ispred nas, možda je to zbog toga – dodala je pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh