Estrada

IZGUBIO GA! MENSUR PROLIO GORKE SUZE JER JE SAZNAO DA GA VIŠE NEMA U NJEGOVOM ŽIVOTU: Tužno

Emisija “Gledanje snimaka”, koju vodi voditelj Milan Milošević, bila je veoma burna, posebno za Mensura Ajdarpašića. Naime, u klipu je pušteno kako Milica Veselinović plače bez suza.

Mensur Ajdarpašić - novi

Mensur je slomljen jer je izgubio svog dobrog prijatelja Stefana Karića koji je rekao da više neće biti dio njegovog života. Podsjetimo, sukob između dvojice dobrih drugara je nastao jer Karić ne podržava njegovu vezu sa Milicom Veselinović

Voditelj je dao riječ Mensuru Ajdarpašiću.

– I griješio sam dosta kada su neke stvari u pitanju. Te su se odrekli, te nisu. Ovo se više neće dešavati. Pričam za snimak. Ja sam ovo ostavio iza sebe, meni je ovo samo probleme donijelo. Ne znam shvru i poentu učešća ovde, uopšte ne znam. Imam problem sa ljudima koji su mi bitni. Ja se nikada neću odreći tih ljudi ovdje – rekao je Mensur.

– Ovo je prvi put da se podrška umiješala – rekao je Milan.

– Ja sada kažem da organizuju advokate koji će da se pobrinu o nekim stavrima. Nisam ja zavistan ni od koga. Ja nisam ovde aludirao na vas, nego na neke stavri. Stefan isto prestao da priča sa mnom, svi ljudi, shvataš Milane. Zamjerio sam Milicu što je polila Irmu. Rzžno zvuči kada mi neko kaže da će da me nejede i napije. Briga velika je u mojoj glavi. Loš je odnos mene i Milice a to je zadnja svađa koja se desila između nas dvoje. Ja se nikada Steanu nisam miješao, žao mi je za njega. Ja sam mu u kuću bio. Moj drugarski odnos sa njim i moj ljubavni odnos, nemaju veze – govori Mensur.

– Ajde sjedi dole – ljuto je rekao Milan.

– Moraš da shvatiš, kada god ustaneš, pričaš ovi – oni. Moraš da shvatiš da si kriv za sve, Ajde da ispraviš sve to zbog sebe. Stani ispred ogledala i mijenjaj sebe! Ti stalno pričaš da si iznad svih. Ti si neko ko ne može da podnese repliku – rekao je Miki.

– Evo ja sam loš – dodao je Mensur.

– Ja govorim da ste svi glupi a ne loši. Imaš ti nešto dobro, ali nisi pokazao. Ko da se druži sa tobom kada otmeš parče pice i jedeš sam u radionici – rekao je Miki pun bijesa.

– Ja dijelim u ovoj kući. Ti ne vidiš dobro u ljudima, samo loše – rekao je Miki.

– Ja znam da je Milci bilko teško i kako se ona osjeća. Nije ona buldožer koji može da trpi sve i svašta. Nije ona od betona da je imuna na sve. U nekim situacijama je pogriješila ali je uvrijedilo to što je neko rekao da me najeda i napija. Ja razumijem sve ali ne razumem ove ljude ovdje. Loš ej odnos mene i Milice, ovo je posljednja svađa mene i nje, nakon toga ću da nastavim u drugačijem smjeru, družiću se sa ljudima, zezaću se. Biću najbolja verzija sebe, neću da dozvolim sebi da se kidam i cepam ovde. Onda neka traži ljubav negdje drugo, ako joj ne odgovara sve ovo. Posljednji put da sam se posvađao sa Milicom. Koliko bduem mogao da kuliram, kuliraću- rekao je Mensur za Veselinovićevu.

– Ona hoće da bude bolje plasiranije od njega. Ona se već priprema za sledeću sezonu. Neće da prihvati činjenicu. Ja sam bila ta koju ste vi proglesili ludom kada sam rekla neke stvari – rekla je Irma.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh