Estrada

HOLIVUDSKI GLUMAC BIO SA SRPKINJOM IZ VIP KATALOGA Rijaliti učesnica za noć uzima 5.000 €, a s Batlerom ludovala po klubovima?FOTO

Škotski glumac i zvijezda Holivuda Džerard Batler uslikan je u tokom 2010. godine, kada je bio u Beogradu sa zgodnom manekenkom Martinom Rajić, za koju će se kasnije ispostaviti da se navodno bavi prostitucijom.

Batler i Martina bili su u provodu u poznatom prestoničkom klubu“, a paparaci su ih uslikali na parkingu u Nemanjinoj ulici, prekoputa zgrade u kojoj je klub.

Džerad Batler je u Beograd stigao 21. aprila 2010. godine kako bi snimao film „Koriolan“ koji je režirao njegov prijatelj Ralf Fajns, a njih dvojica imaju i glavne uloge u filmu – Batler igra Tulija Aufidija, zapovednika Volščanske vojske i zakletog neprijatelja rimskog generala Koriolana, koga glumi Fajns.

Nakon dva dana snimanja, Batler je odlučio da upozna čari noćnog života Beograda, te je izašao u jedan beogradski klub, a potom je obišao i popularne splavove.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh