Estrada

ŠOK! DALILA UPRAVO OTKRILA CAREVU TAJNU PRED SVIMA: Evo koliko novca je uzeo za VEZU S NJOM! HAOS

alila Dragojević bjesnila je tokom čitavog dana, a u pušionici je pred svima otkrila koliko je para Filip Car izvukao za vezu sa njom.

Car i Dalila - screenshot

M’rš klošarčino 40.000 si naplatio! Marš, 40.000 si naplatio životnu situaciju! Sram te bilo, stidi se! – govorila je Dalila pred svima u pušionici, a Car je na to pobjesnio.

– 40.000? Mamu ti j**em! Od prvog dana mog muvanja ti znaš moj honorar. Evo pitaj Frana još napolju smo pričali o tome koliki mi je honorar- prebacivao je Car na Pujasa koji ga je matirao:

– Neću se petljati u to – dodao je Fran.

– Sram te bilo ucjenjuješ ljude, ne mogu tamo da žive od tebe! Vratio si se u odnos s ovom ovde jer ti je mama rekla da ti ja ne trebam – dodala je Dalila. prneosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh