Estrada

KARLEUŠA JE NEZRELA, SVAKO NOSI SVOJE PRLJAVE ILI ČISTE GAĆE! Đorđe David otkrio šta misli o Jeleni otkako nisu ZAJEDNO U ŽIRIJU!

Đorđe David prokomentarisao je odnose sa kolegama iz žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Jelena Karleuša - novi

On se tom prilikom dotakao pjevačice Jelene Karleuše.

– Logično bi bilo da kao svaki glupan krenem nešto da je prozivam, svi mi imao svoje nezrelosti i Jelena tako ima svoje, tako da ona može to da blokira i da odblokira, ja u to ne ulazim, svako nosi svoje gaće i zna da li su prljave ili čiste – rekao je Đorđe.

Inače, Đorđe i ranije pričao o odnosu sa JK.

– Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je donio veću gledanost, i to u nevjerovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako. Šta to pokazuje? Ako si majstor, ako pratiš sebe i ono što je tvoja krvna grupa i tvoj identitet, tebi narod vjeruje. Može da te voli ili ne, ali ti vjeruje. Svako je promjenljiv, samo je važno ne biti dosadan, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh