Estrada

NE BIH UPOREĐIVAO BRAK SA KIJOM I JELENOM: Sloba Radanović progovorio o tajnom vjenčanju na Zlataru

Pjevač Sloba Radanović nedavno je stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jelenom i tako su krunisali njihovu ljubav nakon njegovog burnog ljubavnog iskustva koje su svi mogli da prate za vrijeme i nakon rijalitija “Zadruga”.

Sloba i Jelena - Kurir.rs

Kako je pjevač već bio oženjen i to pjevačicom i rijaliti pobjednicom Kristinom Kijom Kockar, otkrio je kako se osjeća sada i da li je osjećaj isti ili drugačiji, budući da je ovo drugi put da staje na ludi kamen i ponovo, poslije dužeg vremena nosi burmu na ruci.

– Ne bih ja to upoređivao, sada sam zreliji, izgrađeniji na svakom polju, stariji, nije isto i ne bih upoređivao. Nisam se nikad obazirao na komentare da je moja veza sa Jelenom fejk, mi smo zajedno zbog nas dvoje, ne zbog drugih. Mislim da je bilo vrijeme da se uozbiljim, sad je sve dobilo neki veći smisao. Svadba je bila savršena, organizovali smo je tajno jer smo htjeli intimnu atmosferu, bez velike pompe, samo najbliži ljudi – rekao je Sloba i demantovao priču da je njegova novopečena supruga u drugom stanju.

– To jedino ako vam je neki ginekolog rekao, jer ja još ništa ne znam, piše Srbijadanas.com.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh