Estrada

ZORICA MARKOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Evo šta se desilo

Ne osjeća se dobro!

Zorica Marković - Screenshot/YouTube

Kako prenose srspski mediji, pjevačica Zorica Marković završila je u bolnici zbog srčanih smetnji.

Naime, kako otkriva izvor za Pink, pjevačica se danima ne osjeća najbolje, a zbog aritmija odlučila je da se obrati ljekarima, budući da su joj prije 15 godina ugrađena tri bajpasa, nakon što joj je pozlilo na jednoj svadbi.

– Zorica se u posljednje vrijeme nije osjećala najbolje. Zabrinule su je česte aritmije koje ima, budući da je srčani bolesnik, odnosno da je imala već velikih problema prije oko 15 godina, kad su joj ugradili tri bajpasa. Ona je trenutno na Dedinju, tamo vrše ispitivanja i biće u bolnici još neko vrijeme, dok ne ispitaju sve i ne vide da li je neophodan još neki zahvat – rekao izvor za PInk.

Podsjetimo, krajem 2007. godine pjevačica Zorica Marković doživjela je najteži oblik infarkta, zbog čega su je ljekari jedva vratili u život, a kasnije i operacijom ugradili tri bajpasa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh