Estrada

Slobina žena se oglasila nakon vjenčanja: Objavila fotke sa ceremonije, a pokazala i burme!

Pjevač Sloba Radanović i njegova izabranica Jelena Đuričanin zakleli su se na vječnu ljubav pred Bogom u manastiru “Dubnica” na Zlataru.

Sloba i Jelena - Kurir.rs

Oni nisu željeli da prave slavlje, već su jučerašnji dan proslavili u krugu najbližih, te su nakon vjenčanja otišli u restoran na ručak.

Jelena se nakon vjenčanja oglasila na Instagramu gdje je podijelila fotografije na kojima sijeku malu tortu, a potom je objavila i burme.

Podsjetimo, Jeleni i Slobi je ovo drugi brak, Sloba je bio nepunu godinu u braku sa Kijom Kockar, koju je prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju Zadruga 1.

Jelenin prvi suprug, s kojim ima dvoje djece, jeste biznismen Igor Marković, koji živi i radi u inostranstvu i kako je rekao ranije za medije on od početka podržava romansu bivše supruge i Radanovića jer mu je najbitnija da je majka njegove djece sretna i ispunjena, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh