Estrada

BILJANA SINOĆ STIGLA U ŠIMANOVCE, EMOTIVNA ISPOVIJEST PRED KAMERAMA: Otkrila ključnu stvar, EVO U ČEMU SE ALEKS RAZLIKUJE OD DALILE

U toku je “Izbacivanje”, a voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila majku i brata Dejana Dragojevića, Biljanu i Davida Dragojevića, kao i prijatelja Saleta glumca, ovonedeljnih nominovanih takmičara.

Biljana Dragojević - Novi

Gosti su ovom prilikom prokomentarisali intervju Aleksandre Aleks Nikolić.

Zaboravila sam šta je pričala – nasmejala se Biljana.

Sviđa mi se šta je rekla, a svakako njih dve ne mogu da se porede. Ova j pozitivna, a ova je stvarno namćor. Super, sve se izdešavalo tako. To je sreća u nesreći, posle svega je progledao – rekao je David.

Da li će biti napadani od strane zadrugara – pitala je Dušica.

Šta unutra da se radi drugo? Moraju da pričaju nešto, svako ima drugačije mišljenje.

Pametan je on – rekao je David.

Jedno drugom prijaju, što njemu sada prija. Prija mu i Sandra Rešić, Đedović i Fran, ali je to opet nešto drugo. Zahvalna sam im do kraja života – rekla je Biljana.

Ona tačno zna šta radi sa njim i koji će potez povući. Radila je sve lukavo – dodao je David.

Od Cara možemo da očekujemo takvu reakciju – rekla je Dušica.

Ako ima pored sebe osobu koja izaziva to ponašanje, naravno da će da eskalira. Zato i Aleksandra prija Dejanu, nije napeta i ne pravi mu nikakvu tenziju. Mnogo je bitno što razume situaciju. Kako god bude, za sada je okej – rekla je Biljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. prenosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh