Estrada

SAŠA POPOVIĆ MIJENJA PRAVILA TAKMIČENJA: Postavio ULTIMATUM bračnom paru koji nisu mogli da ODBIJU!

Dajana i Nemanja Semlekan su se pojavili u “Zvezdama Granda”, a Saša Popović je zbog njih rešio da promeni pravila takmičenja.

Saša Popović - Screenshot

Saša Popović je rešio da promeni pravila muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”, pa je tako odlučio da pusti bračni par Dajanu i Nemanju Semlekan iz Zrenjanina da nastupaju zajedno.

Dajana je prošla prvi krug, dok njen suprug nije dobio nijedan glas od članova žirija, piše Kurir.

– Saša je rekao Nemanji da može da nastavi takmičenje samo ako pristane da nastupamo zajedno, ja sam htela odmah da se složim- rekla je Dajana, a njen suprug je dodao:

– Ja sam bio devastiran, nisam mogao da verujem koliko sam loše zvučao i kada me je pitao za to, ja sam momentalo rekao sebi u glavi da mi je dosta i da hoću ona da ide dalje i da ne želim da je vučem na dole svojom lošom energijom, ali eto, ona je presudila i rekla da hoće – rekao je pevač za Grand.

Podsetimo, Dajani i Nemanji zajednički nastupi nisu strani, jer već sedam godina nastupaju u istom bendu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh