Estrada

SVE O AFERI NATAŠE BEKVALAC I NOVAKA ĐOKOVIĆA! Pjevačica progovorila posle 12 godina!

Naša pevačica Nataša Bekvalac konačno je progovorila o Novaku Đokoviću, ptvom teniseru sveta

Novak Đoković - Agencije

Godinama su mediji brujali o navodnoj vezi Nataše i Novaka, a pevačica je posle 12 godina stavila tačku na nagađanja i iznela istinu.

Kako se pisalo Novak je navodno raskinuo trogodišnju vezu sa Jelenom kako bi bio sa Natašom, a njih dvoje se nikad nisu oglašavali o tome.

Nataša je nakon godina ćutanja, rešila da stavi tačku na tu temu i prvi put progovorila o Novaku i njihovom odnosu:

– Novak Đoković je ponos Srbije i ponos svakog od nas. Mislim da je to jedini čovek koji nas u svetu predstavlja tako da svako od nas treba da bude ponosan i ta tema je u jednom periodu jako intrigirala javnost, ali je njemu i meni izuzetno štetila, a štetila bi i sada ovo da se pokrene neka priča kojoj stvarno nema mesta – rekla je Nataša Bekvalac za Republiku i stavila tačku na razna nagađanja.

Novak je u braku sa Jelenom i ima sina i ćerku, dok Nataša iza sebe ima tri braka. Sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu, bila je u braku sa Ljubom Jovanovićem, i poslednji brak joj je bio sa Lukom Lazukićem sa kojim ima ćerku Katju


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh