Estrada

DEJAN U SUZAMA ODGOVORIO DALILINOM OCU: Nije mogao da prešuti, 1 REČENICA izazvala DALILINU REAKCIJU (VIDEO)

Utoku emisije “Čestitke porodica”, Milan Milošević pitao je Dejana Dragojevića da prokomentariše snimak Dalilinog oca.

Dejane, pozdravio te je njen otiac, joćeš da se obratiš? – pitao je Milan Milošević.
Drago mi je što sam vidio. Bilo bi mi krivo da nije snimio poruku, ali znam kakav je i da bi snimio. Drago mi je što me je pozdravio i da je rekao da se greška desila.

Drago mi je što je uz nju. Smiješno mi je što ga Dalila uvijek na*uši kad se ne ošiša, sad se ošišao… Spremio se da nju obraduje. Drago mi je da nije promijenio mišljenje o meni i njoj, kakve god da su stvari bile – rekao je Dejan kroz suze.

Znam samo da sebi nisam smjela to da dopustim. Znam šta je u njegovoj glavi. Moj otac je najbolji čovjek na svijetu. Svaki put mi je sve teže akd se bliže rođendani, stariji je i teže mi je. Kad smo mu donijeli tortu koju nikad nije dobio, jer nije slavio rođendan… Za mamu znam da ne voli da se snima, ali je vjerovatna aktivna – dodala je uplakana Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh