Estrada

“AKO IZUZMEMO ŠTO IMA DJEVOJKU…” Ana konačno progovorila o EMOCIJAMA prema Mensuru! Milica će POLUDJETI

Ana Jovanović je došla u Rajski vrt, kako bi podelila sa Drvetom mudrosti svoje emocije prema ukućanima i simpatijama prema Mensuru Ajdarpašiću.

Ana Jovanović - Screenshot

– Šta ima novo u kući? – pitalo je Drvo.

– Ima dosta toga novog. Sinoć sam saznala da me je njegova djevojka pljuvala i htjela sam da riješim to sa njom, ali ona nije željela. Kasnije sam njemu objasnila da ništa loše nisam uradila i on je meni priznao da je čak tražio od nje da mi se izvini. Mensur i ja ne komuniciramo, očigledno mu ne dozvoljava Milica. Družila bih se sa njim, on je meni okej dečko. Sa moje strane nema prepreka da imamo lijep odnos – govorila je Ana.

– Da li ti je on malo više simpatičan od tog druženja

– Ako izuzmemo to što ima djevojku, da jeste. Simpatičan, lijepo izgleda, lijepo se oblači, ali ima djevojku pa ga ne gledam tako. Ne znam kako on mene gleda, nisam ništa primijetila sem pogleda i smiješkanja. Ne obraćam pažnju, vidim samo kada se svađaju, trudim se da se ne miješam mnogo. Konstantno mu pravi neke scene, kao da traži razlog da mi došlo do nekog okršaja. Ne razumijem to ponašanje, smatram da sve može ijlepo da se riješi, na normalan način, bar sam ja takva – navela je Jovanovićeva.

Detaljnije u nastavku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh