Estrada

HODŽA POMIRIO DEJANA I DALILU! Huso Mujić SLAVI: Niko nije SRETNIJI OD MENE!

Dalila i Dejan Dragojević su se pomirili! Učesnik “Zadruge” oprostio je supruzi što ga je javno varala sa Filipom Carem, i to posle razgovora sa hodžom, koji ga je posetio u Pinkovom rijalitiju, saznaje Informer.

kurir

Dragojevići su sredu ujutru dočekali zagrljeni izjavljujući jedno drugom ljubav!
– Dejan je pre nekoliko dana tražio da mu tajno dovedu hodžu. Juče su ga izveli iz rijalitija da bi se našao sa hodžom, s kojim se pomolio da mu se Dalila vrati. Kad je to obavio i vratio se u “belu kuću”, bio je raspoložen i odmah je počeo da priča i flertuje s njom. Vrlo brzo su jedno drugom rekli da se vole i zagrlili su se – priča dobro obavešten izvor za Informer i podseća da je Dejan zbog Dalile promenio veru i dobio ime Hasan.

Ovo potvrđuje i Dalilin otac, Huso Mujić, koji uveliko slavi pomirenje ćerke i zeta!

– Niko nije srećniji od mene što ih je hodža pomirio! Čuo sam da se Deki molio da mu se vrati. I ja se svaki dan molim za njih dvoje. Pet puta dnevno klanjam. Da li se neko moli Alahu ili Bogu, nije važno – priča Mujić i dodaje da je presrećan što su opet zajedno:

Odrekao se prijatelja zbog Dalile
Dejan se javno odrekao Marka Đedovića, Sandre Rešić i Tare Simov, koji su mesecima bili uz njega i tešili ga kad je bio ostavljen. On je prijateljima okrenuo leđa jer mu je to tražila Dalila!

– Šta da radim, volim je, a njoj smeta kad je oni vređaju. Zato sam se udaljio od njih – pokušao je da se opravda Dragojević.

On otkriva da mu je produkcija nedavno omogućila da se nakratko čuje sa ćerkom posle nervnog sloma koji je doživela u rijalitiju.

– Tada sam joj rekao da čuva Dejana i da se ne svađa s njim, jer mi je on kao sin. Kazao sam joj i da prestanu da lome po “Zadruzi” kad se iznerviraju i prave bilo kakve probleme – ističe Mujić.

Čim su se pomirili, Dejan i Dalila su se dogovorili da opet imaju zajednički budžet za kupovinu. Nisu se odvajali ni na žurci koja se organizuje svakog utorka u “Zadruzi”, te su se satima kockali i smejali, a potom i đuskali. Kad su se vratili u kuću, rešili su da jedno drugom priznaju emocije.

– Dejane, znam da me voliš! I ja volim tebe! Nije mi jasno zašto to nećeš da izgovoriš? – rekla mu je supruga, a on joj je kao iz topa odgovorio:

Dalila je šokirana zato što su njen bivši ljubavnik Filip Car i Maja Marinković imali seks pred njom:

– To je bio pakao! Svađali su se, a onda sam odjednom čula da imaju žestoku akciju! Bili su baš glasni, posebno Maja. Pravila sam se da spavam, nisam smela da progutam pljuvačku da ne bi ispalo kako ih namerno prekidam. Čim su završili, istrčala sam na cigaretu!

– Znaš da i ja tebe volim! Sad bih te dodirnuo, zagrlio…

Dragojevići su se zagrlili i obećali jedno drugom da će probati da reše sve probleme. Noć nisu proveli u istom krevetu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh