Estrada

POZNATI DATUM I MJESTO SAHRANE MERIME NJEGOMIR: Evo kada će pjevačica biti ispraćena na VJEČNI POČINAK

Čuvena pjevačica narodne muzike Merima Njegomir biće sahranjena u utorak, 23. novembra, na Novom groblju.

Merima Njegomir - Screenshot

Vrijeme sahrane je 14:30 časova.

Slavna pjevačica narodne muzike počivat će u Aleji zaslužnih građana, na prijedlog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Beograd i Srbija danas su izgubili divnu umjetnicu Merimu Njegomir i s tugom smo primili tu vijest. Bila je divna osoba, plenila je svojim talentom decenijama koliko je bila na umjetničkoj sceni. Ostavila je neizbrisiv trag u našem društvu i živjet će dok žive njene pjesme, a to znači vječno. Predsjednik Aleksandar Vučić zamolio je Grad Beograd da Merima Njegomir bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana i mi smo taj predlog prihvatili. Ona će počivati tamo gdje joj je i mjesto, među zaslužnim građanima Beograda”, rekao je zamjenik gradonačelnika Goran Vesić. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh