Estrada

DARA BUBAMARA U PARIZU ŽIVI U LUKSUZU! Kupila je HALJINU koja košta kao jedan DOBAR AUTOMOBIL, NEVJEROVATNO!

Dara Bubamara - instagram

Pevačica Dara Bubamara otputovala je u Pariz gde svakodnevno uživa u luksuzu. Ona je odlučila da tamo sebe časti novom garderobom, a pre svega da pazari novogodišnju toaletu koju je našla na internetu, a za koju je izdvojila čak 5.500 evra.

Dara je potpuno odlepila za uskom kratkom crnom haljinom sa kristalima dizajnerske modne kuće „Iv Sen Loran“, koja košta neverovatnih 5.500 evra! Pošto u Parizu postoji butik ove renomirane modne marke, a budući da je svakako planirala da otputuje zbog privatnih obaveza u grad u kojem je nekada živela sa bivšim suprugom i sinom, odlučila je da spoji lepo i korisno – ispričao je za medije izvor blizak novosadskoj pevačici.

Ona se u gradu svetlosti nalazi sa svojim sinom Konstantinom, a uskoro se vraća u Srbiju.

Pored toga što je u Pariz otputovala zbog skupocene toalete, ona je morala da produži svoj i Kostin pasoš, s obzirom na to da je on rođen tamo i francuski je državljanin – rekao je izvor.

Pevačica je i sama otkrila da se uvek raduje poseti Parizu, kao i da uživa u šopingu. prenosi “Espreso“.

Uživam u gradu u kojem sam živela. Što se tiče šopinga, on je ovde uvek odličan, pa ništa manje ne očekujem ni ovoga puta – rekla je Dara kroz smeh.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh