Estrada

SANJA KUŽET ŽESTOKO ODBRUSILA POPOVIĆU! Pomenuo joj prvog i drugog muža, nakon ove izjave ODMAH MU MIKROFON ISKLJUČILI- HAOS U GRANDU!

Popović je novoj emisiji Zvezde Granda konstatovao da voditeljka odlilčno izgleda i da joj je lijepa haljina, na šta je Sanja objasnila da od ove sezone, zapravo u svakoj emisiji eksperimentiše i s novim kreatorima.

“Ti stalno imaš nekog drugog”, dobacio je Popović, ali se voditeljka nije “upecala” na njegovu provokaciju, već je odgovorila precizno – da ima ukupno pet saradnika.

“Ove godine je počela da šara”, nadovezala se Ana Bekuta, a zatim je žiri uglas počeo da pjeva “Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam”.

“To što šara pusti to, kad ćeš početi da varaš?”, pitao ju je Popović, a ona odgovorila da je s tim završila.

“Što sam šarala – šarala”, dobacila je Ceca, a Popović je objasnio da se šalio i da je ona majka dvoje djece, da je u srećnom braku, ali je ponovo pokušao da je “pecne”.

“Trenutno je u drugom braku, pa sad…vidjećemo kako će da se razvija situacija”, nastavio je Popović.

“Nema potrebe da vi pratite moju situaciju, ona je nikad bolja i mislim da se to vidi”, rekla je Sanja KUŽET.

Međutim, peckanje se ni tu nije završilo…

“Znaš kako ja to gledam? Prvi muž, prvo dijete, drugi muž, drugo dijete, e, ako bude treće dijete…”, počeo je da objašnjava, ali mu je mikrofon ubrzo bio utišan od strane režije.

“Isključen si, nema te! Je l’ vi nešto odavde čujete? Kako ono beše, 1:0 za mene?”, ironično i pobjednički je odbrusila Sanja, a članovi žirija su je podržali.

“Kako te rastavila na proste činioce! Rešila te! E, moj Popoviću… Ovo je trica, nula bodova”, dobacili su Marija Šerifović i Bosanac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh