Estrada

Zamolio ga je za samo JEDNU stvar, ali… – Beki Bekić otkrio detalje posljednjeg susreta sa Marinkom

Marinkov prijatelj, ispričao je kako je izgledao posljednji susret njega i preminulog pjevača.

Beki Bekić - ATAImages

Beki Bekić, Marinkov prijatelj, tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričao je kako je izgledao poslednji susret njega i preminulog pjevača.

– Marinko, koji se bavio sportom, koji je bio stijena od čovjeka, uvijek je bio aktivan, bio je i ostao gospodin pjevač – ispričao je Beki.

On se prisjetio i posljednjeg susreta sa Marinkom, te je otkrio da je pjesma posljednje što mu je pokojni pjevač tražio.

– Bili smo se na ručku, sastali smo se i malo pričali. Tada mi je tražio pjesmu. I rekao sam mu da je imam i otpjevao sam mu. Njemu se to dopalo, rekao je da ćemo da radimo to, međutim… Nešto se desilo, vjerovatno je bolest tada krenula i nažalost nije došlo do realizacije – prisjeća se Beki i napominje da je Marinko za njega ostao gospodin od pjevača i gospodin od čovjeka.

– Pamtiću ga kao dobrog čovjeka i gospodina. Ranije kada sam ga gledao na televiziji svi smo mi mislili da je kao zvijezda i nadmen, međutim, on je bio potpuno suprotno. Toliko je bio jednostavan, a opet gospodin. Uživao je i da se šali, a u svemu je imao mjere – prisjeća se Beki.

Da podsjetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra od raka pankreasa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh