Estrada

SAHRANA MARINKA ROKVIĆA: Estrada i prijatelji izjavljuju saučešće porodici, Marko, Nikola i udovica Slavica potpuno slomljeni

Komemoracija pjevaču Marinku Rokvić koji je preminuo 6. novembra održana je, a potom su se svi uputili ka Novom bežanijskom groblju gdje će pjevač biti sahranjen, a opelo će biti služeno ispred hrama Svetog Tome.

sahrana Marinka Rokvuića - Screenshot

Udovica Slavica i sinovi Marko i Nikola neutješni su zbog velikog gubitka, pa su sa bolom primali saučešće Marinkovih kolega sa estrade i prijatelja, kao i onih koji su cijenili rad pjevača.

Marinko je najveći buket dobio od komšija.

Podsjetimo, na komemoraciji su Ana Bekuta, Miša Mijatović i Radiša Urošević govorima rasplakali sve prisutne, a udovicu je posebno pogodio momenat kada je zasvirala harmonika. Tu su bile i snahe pokojnog pjevača Bojana i Sara, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh