Estrada

IMAO JE 1 ŽELJU, BEKI BEKIĆ O POSLJEDNJEM SUSRETU SA MARINKOM: Evo šta mu je Rokvić tada tražio

Iznenadna smrt pjevača Marinka Rokvića potresla je cijelu estradu. Marinko je bolovao kratko od teške bolesti, a kolege sa scene ne prestaju da pričaju o njemu i da se od njega opraštaju.

Marinko Rokvić - Senzacija.ba

Beki Bekić, Marinkov prijatelj, ispričao je kako je izgledao poslednji susret njega i preminulog pjevača, kao i šta ga je zamolio.

– Marinko, koji se bavio sportom, koji je bio stena od čoveka, uvek je bio aktiva, bio je i ostao gospodin pjevač – ispričao je Beki za Kurir televiziju.

On se prisjetio i posljednjeg susreta sa Marinkom, te je otkrio da je pesma poslednje što mu je pokojni pjevač tražio.

– Sreli smo se na ručku, sastali smo se i malo pričali i tada mi je tražio pesmu. I rekao sam mu da je imam i otpevao sam mu. Njemu se to dopalo, međutim nešto se desilo, vjerovatno je bolest tada krenula i nažalost nije došlo do realizacije – prisjeća se Beki i napominje da je Marinko za njega ostao gospodin od pjevača i gospodin od čovjeka.

– Pamtiću ga kao dobrog čovjeka i gospodina. Ranije kada sam ga gledao na televiziji svi smo mi mislili da je kao zvijezda i nadmen, međutim, on je bio potpuno suprotno. Toliko je bio jednostavan, a opet gospodin. Uživao je i da se šali, a u svemu je imao mjere – prisjeća se Beki.

Da podsjetimo, Marinko Rokvić preminuo je od raka pankreasa, a komemoracija i sahrana legendarnog pjevača narodne muzike biće u četvrtak, 11. novembra u crkvi Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju, u 14.30, prenosi Kurir.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh