Estrada

PJEVAČ SEJO BOY O HALLOWEEN-U: “Žao mi da ovo lijepo lice svog sina pretvorim u neku vampirsku nakazu kako bi se “uklopio”

Pjevač Sejo Boy na svom Facebook profilu objavio je status koji je izazvao pozitivne reakcije i odobravanja njegovih pratitelja, a tiče se obilježavanja Halloween-a.

Sejo Boy - Facebook

HALLOWEEN? Posto vrtić mog djeteta (internacionalni) danas slavi ili “obilježava” taj Halloween mi smo odlučili da pustimo drugu djecu da se maskiraju. Žao mi nekako da ovo lijepo lice svog sina pretvorim u neku vamprisku nakazu kako bi se “uklopio”. Taj praznik ili dan nije od moje vjere, od moje tradicije, i kosi mi se sa zdravim razumom. Zato smo moj sinčic i ja danas fino obavili džumu, posjetili igraonicu, kvalitetnije proveli vrijeme… P.S ovo ne pisem kako bih sebe pokazao kao nekog briznog i finog oca već samo da vam kazem da ne moramo bas svaku glupost prihvatati koja nam se podmetne kao “cool” – napisao je pjevač na Facebooku, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh