Estrada

NIKAD VIĐENA SLIKA ZLATE PETROVIĆ I POPOVIĆA KADA SU BILI ZALJUBLJENI: Imaju samo jednu zajedničku sliku, ONA SE TOPI U ZAGRLJAJU

Saša Popović i pjvačica Suzana Jovanović više od 20 godina su u sretnom braku, a njihovom ljubavnom životu prije braka se malo zna.

Saša Popović - Kurir.rs

Ono što je poznato jeste da je Popović dve godine bio u vezi sa pjevačicom Zlatom Petrović, sa kojom je i nakon raskida romanse ostao u odličnim odnosima, a Zlata je jednom prilikom govorila o njihovom odnosu.

– Toliko se zaljubio u mene da nijedan dan nije mogao da prođe, a da se mi ne vidimo. Bio je divan, posvećen, pažljiv. Drago mi je što smo i danas veliki prijatelji. Mnogo volim i cijenim njegovu suprugu, a Sale je veliki profesionalac i najbolji čovjek na svijetu – ispričala je jednom prilikom Zlata.

Sada je na društvenim mrežama isplivala fotografija iz perioda kada su bili mladi i srećno zaljubljeni, piše Puls.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh