Estrada

CECI SAM DAO 600.000 € ZA KONCERT NA UŠĆU, SUTRADAN ME ŠUTNULA: Mili otkrio sve o Ceci

Aleksandar Milić Mili nikad do sada nije javno govorio o razlozima prekida dugogodišnje saradnje sa Cecom Ražnatović, kojoj je zajedno s pokojnom Marinom Tucaković napisao najveće hitove u karijeri.

Ipak, u razgovoru za Kurir Stars, kompozitor je otkrio da je on Ceci platio koncert na Ušću i da je za taj nastup iskeširao čak 600.000 evra.

– Narušen poslovni odnos između Cece i mene je značio i narušenu poslovnu atmosferu. Ja sam čovjek koji se svojih obećanja drži do besvijesti. Ja ne mogu da obećam nešto što ne mogu da ispunim. Takav sam čovek. Čim se u saradnji pojavi neka nezahvalnost i potcenjivanje, ja dalje ne mogu da nastavim s tim. Odmah sam “izleteo” iz tog projekta, nikakvu taktiku nisam imao kad su takve stvari u pitanju.

Ceca i ja smo prekinuli saradnju iz meni nejasnih razloga, samo dan nakon koncerta na Ušću. Nije mi krivo zbog toga jer nije bilo do mene. Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 evra, slomio sam se oko toga – otkrio nam je Mili.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh