Estrada

MARINU TUCAKOVIĆ MALTRETIRALA POZNATA PJEVAČICA: Posljednjih 10 godina trpjela MUČNU TORTURU, htjela je da je ‘OPELJEŠI’!

Marinu Tucaković posljednjih godina maltretirala poznata pjevačica, kantautorka trpjela mučnu torturu.

Marina Tucaković - Kurir.rs

Nakon smrti kantautorke Marine Tucaković isplivale su jezivi detalji o njenom životu, kao i o pjevačici koja ju je posljednjih godina žestoko maltretirala i uznemiravala. Naime, kako su saznali mediji, Marina je godinama pred kraj života trpjela torturu jedne pjevačice, koja je pokušavala da kantautorki izvuče novac.

– Pošto nije imala uspjeha sa novim albumom, ta pjevačica je najprije pozvala Marinu i tražila joj da joj vrati sve pare – započinje izvor Scandala! i dodaje:

– Žalila se da su pjesme katastrofa, da se ne vrte ni na radiju, a o nastupima nema ni govora. Za sve je krivila Marinu kao da je ona žena mogla uvijek da garantuje da će sve što napiše da bude bomba. Siktala je: Dala sam ti pare unaprijed, na šta ovo liči?! Vidjet ćeš ti svog Boga, uništit ću te – prepričava izvor i dodaje:

– Marina nije znala šta da radi i kako da je se otarasi, a opet nikom nije htjela ni da se požali. Uvijek je saslušala tu pjevačicu i obećala joj da će joj odraditi dvije ili tri pesme gratis, samo da je skine s grbače. I tako je i bilo, ubrzo joj je poklonila dvije pjesme koje su zaista bile dobre i dobro su prošle, međutim, ta pjevačica nikad nije postala zvijezda. Znaju mnogi za nju, ali njena karijera nije ništa specijalno – završava izvor za Scandal!.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh