Estrada

DŽIDŽA POSLALA PORUKU CECI: Čula je šta je Ceca rekla Bosancu, evo šta joj je poručila – OŠTRA PORUKA

Aleksandra Stojković Džidža ističe da izreka koju je objavila na svom Instagram profilu, nakon prepirke Cece Ražnatović sa Draganom Stojkovićem Bosancem u Zvezdama Granda, govori šta ona misli o svemu izrečenom.

Aleksandra Stojković Džidža

Uvijek imam informacije šta se dešava, jer se to snima dosta ranije. Znate kako, postoje tu neke stvari za koje je Dragan u pravu i mogla sam ja više njega da slušam, recimo što se tiče tog estradnog svijeta, ali ja sam uvek sve radila na svoju ruku. Tata je više folker, a ja više naginjem na urbanu stranu. Cecine riječi me nisu pogodile, da jesu ja bih se sigurno oglasila i mislim da taj moj citat potpuno objašnjava kako ja gledam na to – rekla je Džidža koja je, podsjetimo, objavila sledeću izreku:

Nije mi potreban novac, draga. Ja radim za umjetnost.

Još jednom, ovo je moj odgovor na cjelokupnu situaciju. I ujedno odgovor novinarima. Volim te, tata, najviše – dodala je tada, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh