Estrada

BAZENI, LIFT, 5 KUPATILA, KLAVIR NA TERASI… Ovako izgleda Karleušina vila od 2.5 miliona EURA!

Velelepno zdanje…

Jelena Karleuša - Screenshot

Kažu da je uvijek najljepše kod kuće, a kada ta kuća izgleda poput one u kojoj živi pjevačica Jelena Karleuša, nema sumnje da je uživanje zagarantovano, prenosi Srbija danas.

Ovo zdanje je Jelenin suprug, Duško Tošić kupio 2018. godine, a nekada je pripadalo Draganu Stojkoviću Piksiju. Vila, čije dijelove Jelena povremeno pokazuje i svojim fanovima, putem društvene mreže Instagram, nalazi se na Dedinju, u blizini nekadašnjeg doma porodice Tošić – Karleuša.

Osim što je okruženo visokim zidovima i zelenilom, ono što je dodatno ističe jesu unutrašnji i spoljašnji bazen, 5 kupatila, veliki broj soba (kćerke Atina i Nika imaju svaka svoju sobu), kao i lift u kojem se Karleuša rado slika.

Naravno, nijedna kuća, ove veličine, ne bi bila potpuna da nema garderober, a kako je nedavno otkrila, Karleuša ima više prostorija koje imaju tu ulogu. Zapravo, ona je jednom prilikom rekla kako je njena cijela kuća garderober.

Detalj koji je oduvijek privlačio pažnju, jeste i veliki bijeli klavir koji se nalazi na njenoj terasi, ali i činjenica da pjevačica voli da unutar kuće ima i boje. Kako se vidi na njenim fotografijama, neki zidovi su joj čak zeleni, a enterijer je urađen sa stilom i mnogo detalja.

Jelena Karleuša – Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh