Estrada

Suzana Mančić pokazala kćerku!

Suzana Mančić na Instagramu je podijelila dvije fotografije s kćerkom Natalijom, koju javnost ima rijetko prilike vidjeti.

Suzana Mančić - Glossy

Bivša Loto-djevojka uz fotke je otkrila da su ona i kćerka bile zajedno na frizuri, a fanovi su obje fotke zatrpali lajkovima i komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

“Prelijepa majka i kći”, “Dame moje, predivne ste”, “Ako treba zet, tu sam”, “DIvne ste”, “Ljepotice”, nizali su se komentari.

Suzana, osim Natalije, ima i kćerku Teodoru, a obje ih je dobila u braku s glumcem Nebojšom Kunićem.

Iako se posljednjih godina pomalo povukla iz javnog života, Suzana Mančić je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu, gdje je prati više od 42 000 ljudi, rado dijeli fotografije iz svakodnevnog života.

Nedavno je tako objavila svoje fotke iz mladosti i oduševila fanove, a nešto ranije pozirala je bez šminke, prenosi Express tabloid.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh