Estrada

Severina: Moja jutra počinju s tužbama

Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi, poručila je pjevačica

Severina Kojić - Instagram

Severina na Instagramu objavila fotografiju, prema kojoj se može zaključiti, da je Milan Popović podnio tužbu protiv nje.

– Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čovjeka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Bjesomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sutkinju koja mi je oduzela dijete. Prekjučer sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro – napisala je pjevačica na Instagramu.

Ona je u nedavnom intervjuu rekla kako je Milan podnio mnogo tužbi protiv nje. Ispričala je i kako je mu je, navodno, posebno zasmetalo kad je saznao da ima dečka Igora Kojića te da je tad počeo stalno dizati tužbe protiv njih.

– Milan je Igora pet godina našeg braka i suživota, poočima svojeg djeteta, uvijek nazivao trećom osobom. A otkad sam bila s Igorom, bjesomučno diže tužbe, danas ih je mislim više od 60, protiv mene, Igora, Igorova oca, moje nećakinje, mojih prijateljica, bliskih suradnika i odvjetnika, protiv svih ljudi oko mene i koji mi nešto u životu znače”, rekla je Severina, prenose mediji u Hrvatskoj. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh