Estrada

BEZ ŠMINKE, ZAVEZANA KOŠULJA, BIJELA MAJICA: SANJA KUŽET JE PRIJE IZLASKA NA SCENU ŠOUA ZVEZDE GRANDA IZGLEDALA DRASTIČNO DRUGAČIJE…

Kada se danas pojavila na sceni muzičkog talent šou-programa “Zvezda Granda”, Sanja Kužet je, kao i uvijek, pobrala samo riječi hvale kako za svoj atraktivni izgled, tako i za odjevnu kombinaciju koju je ponijela.

Sanja Kužet - Zvezdegranda.tv

Podsjećanja radi, u toku današnjeg dana je snimljena prva emisija spomenutog TV formata, koja je izazvala mnošto reakcija budući da je novi član žirija pejvačica Svetlana Ceca Ražnatović, piše Pulsonline.

Njoj je, između ostalih, dobrodošlicu poželjela i Sanja, a obostrani komplimenti nisu izostali sa obje strane…

Kužetova je novu sezonu, koja će početi sa emitovanjem kroz deset dana, otvorila u bijeloj toaleti, upotpunjenoj svijetlo ljubičastim ružama, kakve je nosila i u kosi, dok su na njenim nogama sijale srebrne potpetice.

Ipak, samo nekoliko sati ranije, voditeljka se uputila u “Grandov” studio u potpuno drugačijem izdanju: bez šminke, sa puštenom kosom, u bijeloj majici, šarenim pantalonama i teksas košuljom zavezanom oko struka.

– Nova sezona! Prvi radni dan – kratko je poručila putem društvenih mreža Sanja.

Sanja Kužet


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh