Estrada

Na svim nastupima i spotovima nosi fantomku – Sada je reper sve iznenadio stajlingom, a da li ste vidjeli kako izgleda bez maske

David Ljubenović, svima bolje poznatiji kao Devito jedan je od najpopularnijih repera među mlađom publikom koji je nastupio na sceni Music Week festivala, a u njegov stajlnig svi su gledali.

Devito i dalje krije svoj identitet, te je kao i obično nastupio sa fantomkom na glavi, a klinci su u glas sa njim pjevali sve njegove numere.

Međutim, to nije bilo sve. Devito je na ruci imao sat od 70.000 eura, kao i šarenu kombinaciju poznatog modnog brenda, ali ni tu nije kraj.

Preko svega nosio je i dugačku roze budnu, koju je kasnije skinuo.

Devito je veliki uspjeh postigao pesmom “Vudu”, duetom koji je snimio sa pjevačicom Teodorom Džehverović, a mnogi komentarišu kako njegovi stajlinzi koštaju i do 100.000 eura!

A ovako izgleda bez maske


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh