Estrada

Ana Bekuta se nedavno rugala Ceci iza leđa, a sada će zajedno sjediti u žiriju Zvezda Granda: Evo u kakvom su odnosu, poznato je šta se krije iza njihovog sukoba

Osim sa Đorđem Davidim i Aleksandom Milićem Milijem sa kojima Ceca nije u dobrim odnosima, biće zanimljiv i susret u “Zvezdama Granda” Ražnatovićeve sa Anom Bekutom, s kojim je ona u svađi od nedavno o čemu je Kurir i pisao.

Dugogodišnje prijateljice već neko vrIJeme nisu u sjajnim odnosima, ali se pjevačice ne oglašavaju previše o toj temi.

Naime, nedavno su Ceca i Đani imali zajednički nastup na kom je prisustvovala i Bekuta. Na internetu je osvanuo snimak na kom se vidi kako Ceca prolazi ne želeći da se javi kolegama, dok joj se Ana podsmijevala kada je prolazila.

– Đani je imao jedan komentar, pa mi je skrenuo pažnju. Rekao je: “Al’ koleginica ima dobru pozadinu” – ovim riječima objasnila je Ana podsmijavanje iza Ražnatovićkinih leđa. Zadnjica Svetlane Cece Ražnatović često se komentariše na društvenoj mreži Instagram, pa se Đani vjerovatno našalio, što je Bekutu nasmijalo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh