Estrada

KAKO SE HRANI EMINA JAHOVIĆ: Ovo je DIJETA kojoj duguje SAVRŠEN IZGLED – 4 namirnice su joj STROGO ZABRANJENE

Pjevačica je naglasila čega se odrekla, a na čemu najviše insistira.

Emina Jahović - Screenshot

Emina Jahović važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica na sceni. Poznata je kao neko ko redovno vježba i hrani, a sada je odlučila da dijelić svoje dijete, odnosno namirnica koje konzumira podijeli na društvenim mrežama, piše “Srbija danas“.

Istovremeno ona je naglasila čega se odrekla, a na čemu najviše insistira.

Iako je mama dva dječaka, koji obožavaju čokolade, kokice i čipseve, potpuno je iz kuće izbacila šećere, grickalice, ugljenje hidrate u globalu. U istom naletu odrekla se i alkohola, kao i kasne večere.

Nezdrave namirnice, koje nas čine nadutima, teško su svarljive i doprinose uvećavanju masnih naslaga i kilograma, zamijenila je salatama, voćem, sviježim i termički obrađenim povrćem, mesom, dok umjesto sokova najčešće pije običnu vodu, vodu sa limunom, pomorandžom, đumbirom ili čajeve.

Emina je na Instagramu objavila post i naglasila da njen fizčki izgled u velikoj mjeri besprijekornim čini i to što izbjegava negativne ljude, već nastoji da je okruženima onima koji je vole.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh