Estrada

UDALA SE KATARINA GRUJIĆ, MLADA NA VJENČANJE NIJE OBUKLA VJENČANICU: Luksuzna proslava na imanju pjevačice, POGLEDAJTE SLIKE

Katarina Grujić udala se danas za svog vjerenika Marka Gobeljića.

Marko i Katarina - Kurir.rs

Pjevačica i fudbaler zakleli su se na vječnu ljubav pred članovima najuže porodice i prijateljima. Kako Kurir saznaje, veliko slavlje odloženo je za sljedeću godinu.

Razloga za to je više, a prvenstveno zbog situacije sa koronavirusom i trudnoće u kojoj se Katarina nalazi.

Pjevačica za najsrećniji dan u životu nije odabrala tradicionalnu bijelu vjenčanicu, već je izabrala ljetnju cvijetnu haljinu sa dugačkim rukavima i otvorenim leđima. Da je u pitanju proslava vjenčanja, možete videti i na fotografijama sa proslave, koje vam ekskluzivno donosimo u nastavku, a na kojima se vide mlada i mladoženja sa vjenčanim burmama na rukama.

Goste je zabavljala Katarinina bliska drugarica i koleginica Andreana Čekić, koja ni ovog puta nije propustila da zapjeva na privatnom slavlju svoje dugogodišnje prijateljice.

Podsetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom juna.

Tada je, takođe, uz najuži krug prijatelja, Katarina izgovorila “da”, dok je bila na koljenima i držala se za glavu, ne vjerujući šta se dešava.

Nedavno se u javnosti, pojavila i vijest da je pjevačica u drugom stanju, ali ona to do sada nije htjela da potvrdi. Trenutno se navodno, nalazi u šestom mjesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti.

Trudna pjevačica i fudbaler riješili su da se vjenčaju u tajnosti u najbližem krugu porodice, a cijela ceremonija odigrala se na imanju Nataše Bekvalac.

Imanje Nataše Bekvalac sa luksuznom vilom nalazi se u Čeneju, a Bekvalčeva je za vrijeme korone počela da izdaje vilu. Kako su mediji ranije pisali iznajmljivanje ove vile je oko 700 eura na dan, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh