Estrada

Pjevačica Zlata Petrović kupila sebi grobno mjesto

Pjevačica Zlata Petrović se nedavno raspitivala na jednom beogradskom groblju koliko košta grobno mjesto da rezerviše i kakva je procedura oko toga.

Zlata Petrović - Screenshot

Kada je saznala sve informacije koje su joj bile potrebne, ona je navodno iskeširala traženu sumu, prenose srbijanski mediji.

– Tačno je, uzela sam sebi grobno mesto. Ima dosta toga da se završi oko toga, ali na pola sam. Ja uvijek razmišljam šta ću sutra i hoću svoju djecu da rasteretim toga. Obezbjeđena sam – rekla je Zlata, prenosi srbijanski Kurir.rs portal.

– Mogla sam preko noći sve da izgubim, ali pazila sam. Nisam se odavala ničemu lošem, što bi moglo da utiče na moj život i novčanik. Međutim, nikad se ne zna. Život je čudo, sutra može da se desi zemljotres i niko ništa više neće imati. Ali bez obzira na to, meni ovaj crni fond daje neku malu sigurnost” navodi pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh