Estrada

IVANA POKAZALA NOVI STAN U KOJI JE USELILA KAD JE ŠA PREVARIO: Ovdje živi, preporođena nakon razvoda

Ivana Aleksić napustila je stan svog bivšeg supruga Nenada Aleksića Ša još dok je on bio u rijalitiju “Zadruga”, a osim životnog prostora ona je promijenila i radni pa je otvorila i svoj salon na novoj lokaciji.

Nenad Aleksić Ša i Ivana - Screenshot

Iako se dugo nije znalo gdje se reperova bivša žena preselila, ona je sada pokazala luksuzni stan u kom provodi vrijeme, piše Novi.

Iako ovaj stan pripada Ivaninoj najboljoj drugarici, ona očigledno živi s njom na Zvezdari, a njih dvije uživaju u zajedničkom životu.

Na snimku se može vidjeti predivan sto u “vintidž” fazonu, sa cvijećem i čašama. U stanu je i stilski namještaj i sve je u bež i tamno roze boji.

Ivana je sinoć sa drugaricom organizovala žensko veče, a svima su objelodanile da gledaju omiljeni domaći film “Mi nismo anđeli” uz lijepo dekorisanu zakusku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh