Estrada

NAKON RASKIDA SA TAROM POZVAO BIVŠU SUPRUGU? Ivana Aleksić se sinoć oglasila na Instagramu, evo šta je napisala!

Nenad Aleksić Ša sa suprugom - Screenshot

Bivša supruga reprra Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić nakon razvoda svakodnevno pokazuje koliko uživa u svim čarima života. Dosta se spekulisalo o njihovom razvodu i sudskim ishodima, o kojima do sada ni jedno, ni drugo nisu konkretno pričali u medijima.

Poznato je da je nedavno posjetila crnogorsko primorje i da je vrele ljetnje dane provodila kod bivšeg zadrugara Vladimira Tomovića, te da je uživala u čarima njegovih bazena. Kao veliki rijaliti neprijatelj Nenada Aleksića Ša, Tomović je u ekskluzivnom intervju pozvao Ivanu, nakon čega je otkrio da osjeća prema njoj nešto više od prijateljstva, piše “Novi“.

Iako djeluje da se razvod Ivane i Ša zaboravio, to nije istina, a dosta se spekuliše da je nakon raskida sa Tarom Simov ponovo stupio u kontakt sa bivšom suprugom.

Sada je reperova bivša supruga objavila na društvenoj mreži Instagram stori koji je izazvao lavinu komentara. Naime, radi se o jednoj fotogorafiji, koja opisuje kako se trenutno osjeća.

– Kako si?

– Evo, žurim – glasio je odgovor.

Ovim potezom Ivana je ponovo pokrenula pitanje njenih emocija oko odnosa sa reperom, a da li je ovim potvrdila da ju je Ša kontaktirao procijenite sami.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh