Estrada

TAJNA KARLEUŠINIH OŽILJAKA: Šta se krije iza Jeleninih tragova na tijelu i zašto ih ne pokriva

Snažna poruka svim ženama!

Jelena Karleuša - Instagram

Jelena Karlueša bila je tokom protekle noći gošća na 30. rođendanu koleginice i prijateljice Milice Pavlović.

Popularna pjevačica za specijalnu priliku odabrala je providni kombinezon u boji kože, koji je preko intimnih dijelova, ali i duž nogu, imao crne tračice, a njena zanosna figura bila je u prvom planu.

Mnogi su se pitala da li Jelena nosi donji veš, a to se jasno vidi kada se zumira fotografija.

Karleuša je uspela da prekrije itimnu regiju, ali ispod odevne kombinacije jasno su se videli ožiljci.

U više navrata pomiljani su u medijima Jelenini tragovi od carskog reza, a posebno za vrijeme skandala kada je u javnost pustio njene kompromitujuće fotografije fudbaler Ognjen Vranješ.

Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni dijelovi tijela nisu moji, da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja, nema svrhe – napisala je Jelena, nakon što su sporne fotografije puštene u javnost.

Pjevačica je svojevremeno ispričala zašto ima tri ožiljka kada je pričala o mogućnosti da se opet ostvari kao majka.

– Ja sam zdravstveno loše i zbog toga ne bih više mogla da imam djecu. Imala sam već tri carska reza: dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem. Trudnoća, odnosno sam porođaj je veoma opasan za mene – istakla je pjevačica prije četiri godine za domaće medije.

Jelena Karleuša samim tim što ne sakriva ožiljke šalje jasnu poruku svim pripadnicima ljepšeg pola – da je žensko tijelo lijepo u svim oblicima i sa svim nedostacima i tragovima.

Podsjetimo, pjevačica je svojevremeno priznala da je nakon medijske hajke koja je bila uperena protiv nje poslije koncerta na Ušću izgubila dvije bebe.

– Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i ja to Srbiji nikad neću oprostiti – napisala je pjevačica na svojoj Fejsbuk stranici svojevremeno.

Fotografije pogledajte OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh