Estrada

Ceca i Goca Božinovska u svađi? Goca podržala Karleušinu izjavu: Odmah se oglasila Ceca sa porukom

Goca Božinovska nedavno je postala baka kada je njena snajka, izabranica Mirka Šijana Bojana na svijet donijela dječaka kom su dali ime Zoran.

Ovim povodom organizovna je proslava u njihovoj vili u Surčinu, a na slavlju se nije pojavila Svetlana Ceca Ražnatović, koja se orodila s Rodićima prije dvije godine, kada se njen sin Veljko Ražnatović oženio Bojaninom najmlađom sestrom Bogdanom.

Veljko je na proslavu u Surčinu došao, ali je viđen kako je napušta nakon samo 15 minuta, kako se pisalo da bi otišao po suprugu Bogdanu, te se navodno sa njom vratio na slavlje.

Kako je otkrio izvor za “Kurir” netrpeljivost između Ražnatovića i Božinovske datira još iz 2016. godine, kada je Goca podržala izjavu Cecine ljute protivnice Jelene Karleuše, koja je tada rekla: “S*re mi se od Cecine djece”. Goca je, podsjetimo, rekla da joj je muka što je njen nasljednik Mirko često u medijima iako nije javna ličnost i da isti problem ima i njena koleginica Svetlana.

“Prvi put u životu opravdavam to što je Karleuša rekla da joj se s**e od Cecine djece. Doduše, nije pomenula moje dijete, ali vjerujem da je i na njega mislila. Vjerujte mi, i Ceci se s*re od svega. Evo, ja u njeno ime govorim. Pustite djecu na miru! Mi, njihove majke, u šou-biznisu smo, ali naša djeca nisu. Karleuša je u pravu, ali ne zna šta će je snaći kad joj porastu kćerke”, rekla je Goca tada u intervjuu.

Kako navodi pomenuti list, Ceca navodno nije pozvala koleginicu na svadbu svog sina, niti na proslavu povodom rođenja unuka Željka, a ni na krštenje, dok je Goca uredno uputila poziv koleginici da dođe na slavlje, ali se ona nije pojavila.

Ovim povodom oglasila se i Ceca koja je negirala ove navode!

“Priče da Goca i ja imamo problem su netačne i plasiraju se iz razloga da se diže fama oko nečega gdje realno problema nema”, poručila je Ceca, a i Božinovska ima isti stav.

“Prvi put čujem da sam s Cecom u svađi. To nema nikakve veze sa istinom”, rekla je Goca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh